V11 i bilder

Fy vad jag är dålig på att blogga, men jag är så vårtrött nu och längtar efter sol så jag orkar inte riktigt fast jag vill. Men jag måste bara lägga ut lite bilder på våran härliga vecka i Järvsö. Det var övervägande sol hela veckan, vi grillade, myste och bastade och vi två tillfällen orkade vi vara sociala och umgås med våra kära vänner Mikaela och Pablo och co eller även kallade familjen Taikon. Vi har hemma hos dem vid ett tillfälle och snackade lite skit och fick höra en hel del rövarhistorier som man inte ens kan ta upp här och jag vet definitivt nu vem Mikaela brås på trots att jag aldrig träffat hennes pappa. Hennes mamma var nog värst på dessa rövarhistorier. Sådan mor sådan dotter. Sen var vi på afterski tillsammans med dem uppe på toppen av berget och där var det mer skumma typer än icke skumma, dom flesta såg lite halvkrimenella ut tycker jag. Det var inte den bästa afterskin jag varit på, men det var trevligt. Barnen tyckte lika så, men var lite besvikna på att det inte dansades på bordet och speciellt Alice var besviken på det, jag håller med, ingen fest utan dans på bordet.
Småkillarna åkte skoter vid ett tillfälle och dom var helt saliga efter det, så nu står det en skoter på önskelistan.
Bilderna får säga resten, men jag kan säga alla våra killar är fantastiskt duktiga på att åka skidor nu.
Kram och ha en fortsatt bra dag...


Veckan som gått, v11

Valde att inte skriva något förra veckan då vi var till Järvsö på vår årliga skidresa och dessutom kunde jag inte skriva något om det innan heller, för vi överraskade vänner som också skulle dit och det var så roligt att se deras min när dom upptäckte oss på samma ställe. Ska skriva mer ikväll och lägga ute lite fina skidbilder.

Men tills dess hoppas jag att ni har en jättebra dag trots det tråkiga vädret.
Kram


Dålig Fredagmorgon

En fredag morgon ska ju vara en bra morgon, då man börjar känna lugnet att helgen börja infinna sig och man får umgås hela familjen. Men så har dok inte min fredag morgon blivit, Benjamin och Maxen är helt rabbiata och sen till på köpet så ringde dagischefen, jag har ju stridit med henne om tiderna ett tag och min krafter för det börjar ta slut och jag kan inte förstå att man bara måste vara så jvl vrång. Och dessutom så vill hon skylla över sina problem på sin personal, jag tror att jag går i taket snart. Kunde hon inte valt en måndag istället, är så trött på denna människa och det är fler, men ingen som säger något. Nej, nu ska jag rycka upp mig och bli en glad person som jag brukar vara.
Ta vara på dagen vänner...Öroninflammation & nyfrissad

Nu har hela dagen gått och kvällen kommit. Hos farbror doktorn gick det inte så bra, det visade sig att Macke hade öroninflammation och och Fredrik hade något virus som han fick antibiotika för och samtidigt frågade hon om han var allergisk mot något varav han svarar, ja mot städning. Så hon ordinerade medicin som måste intas i samband med dammsugning, toalettstädning och diskning, så där fick han ;). Henne valde jag omedelbart som husläkare och jag kommer skicka gubben dit ofta.
Sen drog jag vidare för inköp av min nya fina vårjacka, det blev en beige från Vila. Efter det vart det ett besök hos frissan och jag är helnöjd, det blev lugg och lite uppljusning av håret, lite vårfräscht. Sen in på arbetsförmedlingen för avstämning. Mormor var snäll och passade Macke medans jag var hos frissan och på arbetsförmedlingen. Åkte sen hem och gjorde lite middag till pluttarna, själv väntade jag på att min käre man skulle komma hem med lite smörgåstårta. Macke ville inte han någon mat alls, han fick tillbaks sin feber så han sover sen en halvtimme tillbaks och nu ska jag kasta dom andra pluttisarna i säng.
Kram på er så länge...

      

 

 


Torsdag morgon & mulet

Godmorgon alla där ute! I natt höll Maxen på och hostade hela natten så jag fick knappt sova någonting och dessutom så tror vi att Fredrik har halsfluss, så idag ska dom iväg till doktorn båda två så vi kanske blir av med alla bacilurerna här hemma. Själv ska jag till frissan och fixa frillan och sen till arbetsförmedlingen. Hade fått massa roliga jobb ifrån Poolia som jag ska söka idag och hoppas på tur. En annan sak som gjorde mig glad var när jag ställde mig på vågen och såg att jag hade gått ner ett kilo trots massor av mys på sportlovsveckan, men det var väl all uteaktivitet som gjorde att det inte fastnade så mycket.
Nej, nu ska jag klä på den lilla busen så vi kan komma iväg till farbror doktorn.
Stor kram till er alla i det mulna vädret...

Jobbfunderingar

Gud vad jag skulle vilja ha ett jobb nu som alla andra normal människor och få känna mig viktig och inte bara sköta hemmasysslor, jag skulle vilja ha ett administrativt jobb, det skulle passa mig utmärkt. Det är så tråkigt när man hela tiden måste hålla igen och inte har några pengar, speciellt nu när det är vår och vårkänslorna kommer och man vill ha lite nytt fint i garderoben, ni tjejer vet i varje fall vad jag pratar om. Har inte fått någon lön sen Maj förra året och det är inte kul kan jag lova. Ska börja få akassa nu from 14 Mars. Har jobbat några gånger som timvikarie på dagis, men det blir man inte fet på kan jag lova. Nej, jag skall försöka bli en positivare människa men jag önskade verkligen att någon ringde på dörren och sa att jag hade fått ett jobb...
Kram alla i solen..


Sjukstuga

Maxen och jag sitter här i soffan och kollar på barnprogram, han med hög feber och jag som mår lite bättre idag. Men ändå tråkigt när man ser solen strålar där ute, lyckos er som kan vara ute. Längtar tills vi blir friska allihopa. Skönt att våren äntligen kom, älskar den härliga snön men nu får det räcka. Vill dels bli frisk så jag kan sätta igång med min träning igen och försöka gå ner typ 20 kilo. Finns några bloggare som inspirera mig och det tackar jag för. Nej, nu ska jag ge busen lite saft och själv ska jag dricka en islatte.
Kram på er alla där ute i solen...RSS 2.0