Pysseldag för Jonte

Idag var jag och Jonte iväg på höstlovspyssel, men vi var dom ända som var där och dom ända som hade varit där på hela dagen. Lite tråkigt då dom hade dukat upp massor av pysselgrejer, hur mycket som helst. Men Jonte gjorde julklappar, farsdagspresent och julpyssel. Fick själv lite ide'er till julklappar som man kan pyssla till själv. Lite tråkigt att vi var själva där men Jonte var glad och nöjd över sina verk.

'Efter pysslet åkte vi raka vägen till dagis och hämtade Maxen och Benjamin och sen vidare till Willys och handlade lite inför att vi skall åka till Dalarna imorgon. Sen hem för att vänta in mannen som hade varit på jobb i Karlstad, när han kom hem så gjorde vi iordning färsk pasta med ädelostsås och så en kall alkoholfri carlsberg till det. Egentligen är det godast med ett glas rött till, men jag har nästan inte druckit någon alkohol alls denna graviditet.

Fredrik fick lägga barnen själv då jag har haft värkar med jämna mellanrum hela kväll och har det fortfarande, men jag tror bara att det är falskt alarm. Barnen har dom sista veckorna varit väldigt uppspelta och jobbiga, vet inte om det är för att dom väntar på sin lillebror. Kanske därför jag har såna värkar för att jag får bli upprörd på dem hela tiden. Så just nu skulle jag vilja skänka dom på blocket. Är ikväll väldigt ledsen att vi inte har fler släktingar som skulle kunna ställa upp och hjälpa oss när vi nu skulle behöva det som mest. Jag är ju så trött och slut nu när det är bara två veckor kvar. Så till alla där ute som har släktingar som ställer upp för er, krama dom extra mycket nästa gång.
Ska titta klart på Lyxfällan och sen gå och lägga mig.
Sov gott...


Gårdagen...

Igår hände det inte så mycket och jag var alldeles för trött för att blogga något överhuvudtaget. Jag var ju ute och åt med granntjejerna kvällen innan och vi satt på Golden Cave och åt och snackade massa skit. Jättetrevlig stund och vi pratade om både det ena och andra och jag kom fram till att vi har alla samma problem till och från och alla är vi väldigt lika. Saker som man kanske inte brukar prata om pratade vi om och det var ganska skönt att höra att vi allihopa är väldigt mänskliga. Trevlig stund men dagen efter är jag helt slut. Orkar inte riktigt med saker som inte tillhör vardagen som tex ta hand om barnen och göra middag, knappt det just nu.

Över till gårdagen, jag och Jonte var hemma och vi softade fram till 12.30 då vi åkte ner på höstlovsbio. Hade med oss lite fika men jag måste säga att jag var måttligt road av filmen, men vad gör man inte för sina barn ;). Hämtade sen småkillarna på dagis när filmen var slut och sen gick kvällen i rasande fart. Kollade på arga snickarn och någon film och sen var det dags att snusa.
Tror att jag känner mig redo mentalt nu för att föda, men den får vänta till efter helgen så jag slipper föda uppe i Mora.
Kram på er...


Kunglig vagga till kotten

Jag har beställt världens finaste vagga till våran lilla kotte, den är så fin och med prinskrona och allt. Jag har beställt den ifrån www.gladagrodan.com och dom har helt underbara sängar mm. Den är handgjord och görs endast på beställning, tänkte att den skall få gå i arv sen inom vår släkt.
Ikväll ska jag gå ut och äta med några granntjejer, vi brukar göra det lite då och då och sitta och snacka lite skit i lugn och ro. Det är alltid trevligt, men idag är jag så trött att jag är helt svart under ögonen, hoppas jag orkar vara med ett tag i varje fall. Vill att den här kotten skall komma ut nuuuuu.
Ha en trevlig kväll....


Strulade till kodmallen...

Strulade till det med html koden i bloggen så den har sett förjvl ut några dagar men nu är den okej igen. Vad har hänt sen jag skrev sist, jo det har hunnit att vara Halloween och det älskar småkillarna. Dom fick klä ut sig och busa i vårat område tillsammans med flera andra kompisar från gatan. Och dessutom fixade vi en liten minipumpa som spydde och massor av marschaller och ljuslyktor ute. Inne dekorerade vi hela matbordet med spindlar, varav dom hamnade lite överallt när vi skulle äta, jag hittade bla en i min dricka. Men kul hade dom fast vi fixade så lite.

Magen är kvar och han röjer och plöjer för fullt där inne. Har fortfarande värkar varenda kväll så man tror att det är dags att föda. Idag är Jonte och jag hemma och bara tar det lungt, tvättar lite bebiskläder och försöker lägga fram lite saker som jag skall ha med till BB. Vill ha så lite som möjligt med mig då jag vill åka hem så fort som möjligt, hatar nämligen sjukhus. Nej, dags att hänga lite tvätt.
Sköt om er, kram...

RSS 2.0