3 veckor kvar ♥♥♥

Igår gick jag in i vecka 37 så nu är det bara 3 veckor kvar. Det är både skönt och skrämmande, man är stor och tung nu och krämporna börjar komma men som tur är så har jag inte gått upp mer än ca 6 kilo och det är jag glad för. Men man vet ju vad komma skall, det blir jag påmind om varje kväll när förvärkarna sätter igång, men dom gör så ont så det känns som falskt larm varenda kväll.

 Igår var jag med min mamma på shoppingrunda som jag egentligen inte orkade med, men jag hade lovat henne att skjutsa henne och köpa hundmat och sen ville hon titta på en lampa till vardagsrummet så det vart både Bauhaus och och Ikea. Köpte själv en Malm byrå i vitt till bebisens kläder och en stor grön växt till vardagsrummet. Sen var vi på Babyland, dom hade klippdagar och igår hade dom bilbarnstolar för 595:- och billigare kan du nog inte hitta. Den skall Maxen få ha för han får knappt plats i sin bakåtvända stol och jag hade tur, snälla mamma betalade stolen för att jag brukar skjutsa runt henne med bilen. Tack Mamma!

I förgår när jag vaknade så trodde jag att lite av vattnet gick och mitt vatten har aldrig gått så jag har väldigt lite erfarenhet av det så jag ringde till förlossningen och rådfrågade dom och dom ville att jag skulle komma in. Så det var bara hoppa in i duschen och äta lite frukost och åka dit. Fick vara där i nästan 2 timmar och dom tog ctg, jag fick gå runt, hosta och hoppa och sen vart det koll om jag läckte och ett ultraljud. Men allt såg bra ut och jag hade mycket fostervatten kvar så jag fick åka hem. Men nu har jag varit där och tjuvtränat i varje fall.

Kram på er alla och ha en trevlig fredag...


Febrig son i natt ♥

I natt kom Maxen över till oss med feber och bara feber, ingenting annat. Det är klart att han hostar lite men ingen förkylning och det här är andra gången han drabbas av feber på kort tid. Så idag sitter vi hemma i soffan tittar på barnprogram och har haft brasan igång ett bra tag, så det är rena rama utlandsvärmen i huset. Skulle behöva fixa massor av saker innan bebisen kommer, ta fram bebiskläder, köpa en byrå åt bebisen, hämta vinterhjulen till vagnen och plocka ur massor av lakan som ligger i bebissängen sen jag röjde loss i garderoben. Dessutom hade jag tänkte och åka och försöka fixa lite vinterkläder åt Jonte och Sebban idag, men ska försöka ta det imorgon om han inte har feber så klart, han har ingen feber just nu men det brukar ju komma framåt kvällen. Kanske skall rycka upp mig och försöka göra lite nytta, men man känner sig bara stor, tung och trött just nu. Jag skulle gärna vilja att han kom ut nu men samtidigt är jag lite rädd för den där förbaskade förlossningssmärtan. Men det finns ju ingen ångervecka så det är väl bara att bita ihop när det väl är dags. Tar nog en kaffe innan jag sätter fart, man ska inte stressa i onödan ;).
Kram på er alla...


Börja om...

Tänkte göra ett nytt försök att börja blogga igen då jag har saknat det lite och sen kan det vara trevligt för farfar och Karin i Finland att få läsa lite vad vi gör om dagarna här i Kungsängen. Tröttnade att skriva pga en anledning som jag inte vill ta upp här, men nu ska jag göra ett nytt försök.

Idag regnar det och Benjamin är hemma för han fick feber i natt, så han sitter och tittar på Narnia och jag slappar i sängen med värmedyna och datorn. Har förmodligen fått en muskelinflammation som gör ont som satan rent ut sagt. Väderprognosen sa att det skulle bli snö redan nu till helgen så ikväll ska Freddan byta till vintersulor på en av bilarna i varje fall. Trodde den där snön skulle dröja lite till innan den kom, men tydligen inte.
Skulle behöva göra massor med saker här hemma men har inte riktigt den orken tyvärr, och med axelont så blir det inte bättre. Nej, nu ska jag gå ner och se om Mie vill ha lite pannkisar till lunch, fick hela 6 kilo färdiga pannkakor av grannen Reijo, ingen är mer glad än jag. Så skönt att ha hemma vid såna här tillfällen, tack, tack...
Kram och ha en bra dag i regnet!


RSS 2.0