Gårdagen...

Igår hände det inte så mycket och jag var alldeles för trött för att blogga något överhuvudtaget. Jag var ju ute och åt med granntjejerna kvällen innan och vi satt på Golden Cave och åt och snackade massa skit. Jättetrevlig stund och vi pratade om både det ena och andra och jag kom fram till att vi har alla samma problem till och från och alla är vi väldigt lika. Saker som man kanske inte brukar prata om pratade vi om och det var ganska skönt att höra att vi allihopa är väldigt mänskliga. Trevlig stund men dagen efter är jag helt slut. Orkar inte riktigt med saker som inte tillhör vardagen som tex ta hand om barnen och göra middag, knappt det just nu.

Över till gårdagen, jag och Jonte var hemma och vi softade fram till 12.30 då vi åkte ner på höstlovsbio. Hade med oss lite fika men jag måste säga att jag var måttligt road av filmen, men vad gör man inte för sina barn ;). Hämtade sen småkillarna på dagis när filmen var slut och sen gick kvällen i rasande fart. Kollade på arga snickarn och någon film och sen var det dags att snusa.
Tror att jag känner mig redo mentalt nu för att föda, men den får vänta till efter helgen så jag slipper föda uppe i Mora.
Kram på er...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0